Prezenta daunatorilor in zonele unde locuiesc sau lucreaza are un impact puternic asupra vietilor lor. Acest impact este cu atat mai mare in cazul celor batrani, minorilor, celor cu dizabilitati si celor cu probleme de sanatate.

Unitatile de ingrijire sunt spatii active cu residenti, angajati si vizitatori. Acestia pot oferi multe oportunitati daunatorilor sa provoace pagube.

Exemple de infestatii sunt cele de rozatoare, muste, gandaci de bucatarie si alte insecte care pot duce la muscaturi, alergii, propagarea bolilor, stres suplimentar asupra celor implicati, pagube materiale aduse cladirii, mobilierului, echipamentelor electronice cat si bunirile angajatilor, rezidentilor si vizitatorilor.

Aceste pericole sunt cu atat mai mari in cazul rezidentilor cu sensibilitate ridicata la boli si patogeni, raspindinte de daunatori.

Daca oricare din aceste riscuri raman neacoperite de catre o companie profesionista, in functie de impactul infestatiei rezultatul final poate consta in penalitati, castiguri reduse, urmarire penala si chiar inchiderea unitatii.

Exista legislatie stricta ce necesita urmarita.

Intelegem regulamentul strict pe care este necesar sa il urmariti, in acest sens Ecomina va ofera servicii de dezinsectie si deratizare eficiente, rapide, discrete si adaptate nevoilor dvs de eradicare a infestatiilor si prevenirea acestora pe viitor, reducand pe termen scurt si lung cheltuielile unitatii dvs.