Datorita experientei de 15 ani in acest domeniu intelegem nevoile afacerii dvs.

In incintele unde se consuma mancare si bauturi soareci, sobolani, muste si gandaci de bucatarie reprezinte pericole ridicate asupra standardului de igiena. Riscul unei intoxicatii sau imbolnaviri provinind in mod special in zonele de preparare a alimentelor si in zonele de depozitare a acestora.

Expertiza si resursele noastre ne permit sa va oferim servicii de inalta calitate adaptate nevoilor dvs, indiferent daca vorbim de o societate cu un punct de lucru pe suprafata mica sau o societate mare cu puncte de lucru multiple.

Ecomina poate eradica si preveni infestatii cu discretie si diplomat. Atunci cand este posibil si adecvat, tehnicienii Ecomina folosesc metode non-toxice pentru oameni ca prima linie de aparare. Acestia efectueaza verificari amanuntite si prezinta situatia reala a spatiului.

Intelegem ca orice semn de infestatie in restaurant poate afecta puternic imaginea dvs. Ecomina intelege valoarea unei solutii eficiente. De aceea solutiile noastre va ajuta sa va asigurati ca restaurantul sau societatea dvs este in conformitatea cu legislatia actuala a Ministerului Sanatatii.

In acest fel va protejati imaginea de daune, va protejati cufarul societatii de amenzi usturatoare, protejati sanatatea clientilor castigatand increderea lor si va protejati castigurile viitoare de potentiale pierderi.

Preventia este importanta iar noi intelegem importanta unui spatiu curat frecventat de public. Tehnicienii nostri sunt instruiti in a va oferi solutia adecvata nevoilor dvs si a va indruma catre metoda potrivita de preventie pentru restaurantul, barul sau cafenelei dvs.

Recomandarile Ecomina au scopul de a elimina infestatii si de a preveni reinfestari viitoare.

Serviciile noastre includ:
1. Solutii de dezinsectie si deratizare adaptate restaurantelor, cafenelelor si barurilor
2. Vizite lunare ale tehnicienilor specializati
3. Dezinsectie, deratizare si dezinfectie
4. Eradicare rapida a infestatiilor
5. Consultanta, instruire si indrumare 24/7