Experienta de 15 ani ne permite sa oferim solutii rapide si eficiente adaptate oricarei situatii. In acest fel va putem garanta calitatea serviciilor noastre. Serviciile de dezinsectie si deratizare sunt adaptate fiecarui client si sunt aplicate discret pentru fiecare tip de spatiu in parte.

Folosind serviciile Ecomina puteti sa protejati reputatia afacerii dvs in fata clientilor, angajatilor si vizitatorilor.

Orice tip de daunator in si in jurul cladirii sau spatiului dvs poate cauza discomfort si poate supara cei care viziteaza sau cei care lucreaza in acel spatiu ducand la o productivitate scazuta si, dupa caz, pierderea unor comenzi.

Acesti daunatori pot provoca pagube cladirii, birourilor, echipamentelor si rechizitelor spatiului dvs si pot provoca indoieli privind igiena in clientii, angajatii si vizitatorii dvs. Fie ca vorbim de cantina sau bucataria spatiuli, depozit sau magazie, spatiul de birouri sau chiar si parcare acesti daunatori se elimina folosind solutii profesioniste.

Perceptia angajatilor si a vizitatorilor despre afacerea dvs este afectata in mod negativ daca infestatiile nu sunt tratate rapid si eficient. Mai mult decat atat afacerile care necesita un nivel ridicat de control si preventie, pentru a se conforma legislatiei in vigoare sau pentru a atinge nevoile clientilor, gasesc in Ecomina un partener ideal.

Vechimea cladirii poate afecta prezenta daunatorilor cat si locatia lor. In birouri moderne exista multe spatii unde daunatorii pot supravietuii, precum tavane suspendate, platformele ridicate, etc. Pe cand in cladirile mai vechi daunatorii pot fi in structura cladirii sau in alte zone ascunse.

Ecomina ofera consultatii gratuite a spatiului dvs. In acest fel putem vedea cu ce situatii va confruntati si va putem oferi recomandari pentru a va tine spatiul lipsit de infesatii si sa mentineti un standard ridicat de sanatate si siguranta fara a intrerupe activitatile zilnice ale societatii dvs.

Oferim servicii de dezinsectie, deratizare si prevenire pentru potentialele probleme cu insecte, rozatoare, termite, muste si tantari pentru birourile dvs.

Expertiza Ecomina ajuta in identificarea si solutionarea urmatoarelor situatii:

Zona: Riscuri: Tratamente Ecomina pentru:
Birouri Rozatoare Soareci si Sobolani
Bucatarie si cantina Rozatoare, Insecte Taratoare si Zburatoare Gandaci de Bucatarie, Furnici, Muste, Viespii, Gandacul si Viermele de Faina, Molii, Gargarita cerealelor, Soareci si Sobolani
Toalete Rozatoare, Insecte Taratoare si Zburatoare Gandaci de Bucatarie, Furnici, Soareci si Sobolani
Receptie Rozatoare Soareci si Sobolani
Parcare Rozatoare, Insecte Taratoare Gandaci de Bucatarie, Furnici, Soareci si Sobolani