Ecomina ofera fabricii sau depozitului dvs servicii de dezinsectie si deratizare adaptate, eficiente si discrete. Va ajutam sa va protejati reputatia afacerii dvs in fata clientilor, angajatilor si vizitatorilor. Lucrand de 15 ani in acest domeniu am invatat cum sa aplicam rapid si eficient solutii personalizate fiecarui client.

Intelegem cat de importante sunt aceste servicii in zonele industriale si depozite. Acestea fiind in multe situatii o obligativitate in cazul controlurilor facute de catre autoritati cat si obtinerea licentelor de lucru.

Fabricile si depozitele au un potential ridicat de infestare. Din pacate, fabricarea si depozitarea unei game variate de produse, in mod special alimentare, avand surse multiple, pot duce la diferite forme de infestare si contaminari. De multe ori acestea pot duce la situatii ireversibile si extrem de costisitoare.

Rezultatul contaminarii de catre daunatori in aceste spatii poate duce la infestarea spatiilor clientilor dvs prin transportarea produselor in spatiul final.

Ecomina va poate ajuta in activitatea esentiala de monitorizare, eradicare si prevenire a infestatiilor din zonele de fabricare si depozitare ale dvs.

Exista mai multe categorii de daunatori care pot fi intalnite in depozite si unitati industriale, insa cele mai des intalnite pot fi grupate in doua categorii: insecte si rozatoare.

Daunatorii din categoria insecte sunt de o gama variata, putand sa includa gargarita de cereale, mai multe tipuri de carabusi si molii. Locatia exacta a acestora fiind greu de identificat deoarece sursele acestora sunt greu de identificat.

Rozatoarele, in mod special sobolanii, reprezinta o mare provocare in multe unitati de productie si depozitare, fie ca vorbim despre alimente, haine, hartie sau mobilier. Asta deoarece sobolanii au tendinta de a roade tot ce pot. In unitati de fabricare si depozitare de alimente, acestia pot aduce pagube uriase prin contaminare ducand la probleme grave de sanatate.

Echipa Ecomina se poate ocupa de marfa depozitata in fabrici si depozite. Unitatile de transport sunt si ele expuse infestatiilor. Soareci si gandaci de bucatirie au fost gasiti chiar si in avioane. Toate zoonele in care un vehicul este parcat in timpul transportului reprezinta surse de infestare.

Eradicarea rapida ale infestatiilor si minimizarea riscului de infestare reduce cheltuielile de mentenanta si reparatii si reduce timpul de mentenanta a acestora.

Insectele care consuma produsele depozitate, precum gandacul painii, gandacul fainii pot fi aduse din produse importate iar insectele care consuma lemn pot fi aduse prin paleti sau mobilier.

Expertiza Ecomina ajuta in identificarea si solutionarea urmatoarelor situatii:

1. Zona: Spatiul general

Risc: Rozatoare

Tratament Ecomina pentru:
Soareci si Sobolani

2. Zona: Depozit alimente

Risc: Rozatoare, insecte taratoare si zburatoare

Tratament Ecomina pentru:
Gandaci de bucatarie, furnici, muste, viespii, gandacul si viermele de faina, molii, gargarita de cereale, soareci si Sobolani

3. Zona: Transport

Risc: Rozatoare si Insecte Taratoare

Tratament Ecomina pentru:
Gandaci de bucatarie, furnici, Gandacul si viermele de faina, Molii, Gargarita cerealelor, Soareci si Sobolani