Relaxarea si divertismentul este un segment in crestere. Odata cu aceasta crestere apare si o crestere a ratei de infestare.

Exista din ce in ce mai multe complexe de cumparaturi si divetisment, iar aceste unitati reprezinta spatiul ideal pentru daunatoarele urbane. Asta deoarece aceste spatii cuprind multe unitati comerciale individuale unde daunatorii pot gasi multe ascunzisuri, acestea fiind conctate individual la sisteme de apa, incalzire, electricitate, date, detectare de fum si sisteme de securitate. Mai mult decat atat zonele de depozitare sunt deseori la comun.

Acestea reprezinta spatii ideale pentru mai multe tipuri de daunatoare precum rozatoare, insecte si altele.

Iar aceste spatii sunt bine incalzite si cuprind o varietate ridicata de alimente. Adaugand fluxul constant de masini transportand marfa de peste tot daunatorii pot fi atat importati cat si exportati dintr-un spatiu in altul.

Echipa Ecomina ofera servicii complete de dezinsectie si deratizare, la scara mica sau scara mare, pentru a eradica infestatiile si a reduce riscul de reinfestare, precum si pentru a va ajuta sa fiti in conformitate cu legislatia Ministerului Sanatatii in vigoare, evitand in acest fel amenzi usturatoare.