Casa este locul special al fiecarui om, este refugiu fata de greutatile lumii. Insa casa nu este mereu ferita de pericole.

Des se intampla ca in ciuda eforturilor ridicate de a mentine un grad ridicat de curatenie si igiena sa intalniti vizitatori nedoriti in casa.

Suntem experti in ceea ce priveste protejarea casei de daunatori iar metodele pe care le folosim sunt sigure pentru familia si casa dvs, sunt rapide, sunt eficiente si sunt de lunga durata.

Sunt lucruri pe care le puteti face pentru a preveni infestatia de orice tip acestea le puteti obtine in segmentul daunatori al site-ului nostru cat si prin a ne contacta telefonic sau prin email.

Insa acesti pasi uneori nu sunt suficienti, iar infestatia poate avea loc. In acele situatii echipa Ecomina ofera solutii rapide si accesibile.

Aceste nevoi sunt de obicei solutionate printr-o vizita, tehnicienii identificand si eliminand infestatia. Apoi suntem alaturi de dvs oferind informatii pentru a preveni o astfel de situatie pe viitor.

Locuintele pot fi atacate de tot felul de daunatori. Ecomina va pune la dispozitie o gama larga de servicii specializate pentru acesti daunatori. Soareci, sobolani, insecte, stupi de viespii sunt doar o parte din daunatorii de care va putem proteja.

Avem 15 ani de experienta cu apartamente, case, vile si curti, eliminand daunatorii si protejand familia si locuinta.

 

De ce Ecomina?

Reputatie impecabila

Datorita produselor si metodelor folosite infestatiile au fost eliminate oridecate ori am fost chemati.

Solutii eficiente

Echipa Ecomina este acolo de a se adapta nevoilor clientilor. Explicam clar situatia de fiecare data si prezentam solutii directe la pret corect. Fiind alaturi de clienti oferind consultanta si indrumare privind prevenirea reinfestarii.

Accent pe sanatate

Sanatatea este foarte importanta! Echipamentul de protectie, metodele de aplicare cat si substantele folosite sunt in conformitate cu DSVSA. Acestea pot fi folosite in siguranta in locuinte, neafectand sanatatea oamenilor, copiilor, animalelor de companie cat si integritatea mobilei sau electronicelor din locuinta.

Clienti satisfacuti

Satisfactia si siguranta clientilor este prioritara pentru noi. Datorita transparentei lucrarilor, stilului de lucru si eficienta lucrarilor clientii Ecomina sunt multumiti.