Des ignorate pana cand este prea tarziu, serviciile de dezinsectie si deratizare in mediul comercial sunt cel mai bine administrate in mod regulat inainte de a atinge nivele critice de infestatie. Infestatiile sunt subiectul despre care oamenii nu vor sa vorbeasca pana cand devine o problema, iar apoi doar despre asta vorbesc.

O infestatie poate distruge reputatii si toata munca pusa intr-o afacere pentru a castiga increderea publicului. De aceea firmele mari pun importanta ridicata asupra serviciilor de dezinsectie si deratizare.

Reputatia este lafel de importanta pentru o patiserie precum pentru McDonalds sau KFC. Nici o afacere nu este prea mica pentru a prioritiza serviciile de dezinsectie si deratizare.

Dincolo de reputatie, infestatia reprezinta un risc ridicat asupra sanatatii, atat a clientilor cat si a angajatilor. Iar lipsa acestor servicii poate aduce consecinte servere financiare si nu numai.

De aceea nici o societate, mica sau mare, isi poate permite sa treaca cu vederea obligatiile si responsabilitatile pe care le are, dezinsectia si deratizarea inclusiv!

Crapaturi mici cat un creion sunt suficient de mari ca soarecii sa patrunda, iar aceste crapaturi sunt prezente atat in cladiri noi cat si in cladiri vechi. Pasi simpli, precum umplerea acelor crapaturi, va pot duce aproape catre un spatiu curat si sanatos.

Din pacate aceste lucruri nu pot fi evitate mereu iar daca descoperiti o infestatie echipa Ecomina este ideala pentru a va ajuta sa scapati de problema.

Lucram repede si eficient pentru a rezolva orice situatie in cel mai scurt timp posibil astfel incat dvs sa puteti relua activitatile la capacitatea maxima.

Industriile si sectoarele cu care putem lucra sunt:

 

De ce Ecomina?

Reputatie impecabila

Datorita produselor si metodelor folosite infestatiile au fost eliminate oridecate ori am fost chemati.

Solutii eficiente

Echipa Ecomina este acolo de a se adapta nevoilor clientilor. Explicam clar situatia de fiecare data si prezentam solutii directe la pret corect. Fiind alaturi de clienti oferind consultanta si indrumare privind prevenirea reinfestarii.

Accent pe sanatate

Sanatatea este foarte importanta! Echipamentul de protectie, metodele de aplicare cat si substantele folosite sunt in conformitate cu legile Ministerului Sanatatii. Acestea pot fi folosite in siguranta in locuinte, neafectand sanatatea oamenilor, copiilor, animalelor de companie cat si integritatea mobilei sau electronicelor din locuinta.

Clienti satisfacuti

Satisfactia si siguranta clientilor este prioritara pentru noi. Datorita transparentei lucrarilor, stilului de lucru si eficienta lucrarilor clientii Ecomina sunt multumiti.