In cei 15 ani de activitate am invatat cum sa raspundem rapid si eficient nevoilor in hoteluri si pensiuni.

Echipa Ecomina lucreaza indeaproape cu fiecare client pentru a solutiona nevoile hotelului sau pensiunilor dvs. Intelegem ca clientii au asteptari ridicate, iar increderea si imaginea hotelului pot fi distruse de prezenta rozatoarelor si a gandacilor.

Metodele folosite de catre Ecomina acopera atat interiorul cat si spatiul exterior hotelului. Astfel putem oferi servicii de dezinsectie si deratizare specializate, eficiente si discrete menite sa protejeze reputatia hotelului sau pensiunii dvs.

Precum toate asezarile construite de om, un hotel sau o pensiune sunt expuse la infestare. Aceste spatii sunt deschise unui numar mare de clienti pentru acomodare, precum si hrana si divertisment la restaurant, bar si la evenimente. O mare parte din spatiul interior si exterior fiind accesibil publicului.

Ecomina ofera un serviciu complet de dezinsectie si deratizare pentru prevenirea si solutionarea situatiilor provocate de daunatori.

Expertiza Ecomina ajuta in identificarea si solutionarea urmatoarelor situatii:

Zona: Riscuri: Tratamente Ecomina pentru:
Dormitor Insecte care musca, Insecte Taratoare si Zburatoare Plosnita, Gandaci de Bucatarie, Furnici, Muste, Viespii
Bucatarie Rozatoare, Insecte Taratoare si Zburatoare Gandaci de Bucatarie, Furnici, Muste, Viespii, Molii, Gargarita Cerealelor, Gandacul si Viermele de Faina, Soareci si Sobolani
Restaurant Rozatoare, Insecte Taratoare si Zburatoare Gandaci de Bucatarie, Furnici, Muste, Viespii, Molii, Gargarita Cerealelor, Gandacul si Viermele de Faina, Soareci si Sobolani
Spatii de Depozitare Alimente Rozatoare si Insecte Taratoare Gandaci de Bucatarie, Furnici, Molii, Gargarita Cerealelor, Gandacul de faina, Soareci si Sobolani
Toalete si Cabine de Schimb Rozatoare si Insecte Taratoare Gandaci de Bucatarie, Furnici, Soareci si Sobolani
Spalatorie Insecte care musca, Insecte Taratoare Plosnita, Furnici
Piscina (interioara sau exterioara) Rozatoare, Insecte Taratoare si Zburatoare Tantar, Soareci si Sobolani
Parcare Rozatoare si Insecte Taratoare Gandaci de Bucatarie, Furnici, Soareci si Sobolani
Gradini Rozatoare, Insecte Taratoare si Zburatoare Muste, Viespii, Soareci si Sobolani
Suprafete Exterioare (terase, baruri, etc) Rozatoare si Insecte Zburatoare Muste, Viespii, Soareci si Sobolani

In acest moment aparitia ridicata a plosnitelor coincide cu un nivel ridicat de turisti externi si insecte rezistente la chimicale. Acestia ajung cel mai des prin bagajele turistilor si prin alimentele si produsele importate. Lucram indeaproape cu clientii nostri pentru a ii ajuta sa fie atenti la semnelele unei potentiale infestatii si sa o eradicam rapid.