Adaugarea serviciilor de dezinsectie si deratizare in oferta dvs poate face serviciile societatii dvs mai atractive clientilor si potentialilor clienti, insa specializarea si in acest segment poate aduce dificultati ridicate.

Lipsa personalului calificat si experimentat, spatii speciale de depozitare, conditii speciale de lucru poate insemna mai multe cheltuieli decat beneficii pentru dvs.

Ecomina in cei 15 ani de experienta a gasit formula ideala de lucru facand colaborarea cu noi o solutie ideala pentru societatile de curatenie.

Experienta in administrarea serviciilor de dezinsectie si deratizare inseamna ca intelegem provocarile cu care societatile de curatenie se confrunta si putem oferi solutii rapide si eficiente in orice situatie. Suntem alaturi de dvs in solutionarea situatiilor aparute, oferind consultanta si instructiuni de prevenire pe viitor.

Avem experienta cu spatii comerciale, birouri, depozite, restaurante, hoteluri, si nu numai, astfel ne putem adapta in orice situatie.

Experienta, profesionalismul si standardul inalt de calitate al echipei noastre permite societatii dvs de curatenie sa se concentreze resursele pe activitatile specializate pe care le oferiti.